Årsarkiver

Galleri  •  Posted by Storfanger.dk  • 

<i></i>


Året 2004


Atter et succesfuldt år. Januarfiskeriet gav en meget sløv start på året, hvor jeg havde en nulbon kuttertur og Kim ditto en tur i Tryggen. Februar begyndte at kaste lidt fisk af sig i form af aborrer og skaller og en flad fra Helsingør Nordmole. Marts var vi et par ture på havet. Jeg fik hul på bylden med både sild og torsk. Kim nappede 3 gedder i Vejdammen. April plejer at være død, men helt død var den ikke. Maj med premieregedde , mange hornfisk og Sudertur uden sudere men med PR-fisk. PR-suder skulle det også blive til i år. Og PR-brasen. Juni var blot træning før Drømmeturen i det svenske.

Drømmeturen til Klarälven.

August måneds helt store Scoop: Megamonster aborrer for feinschmeckere 1 2 3 .

September med lidt ferietid og andet fiskeri. Geddefiskeri i efteråret og Kim fik ram på Madammen igen med 2 kg mere sul på kroppen. November og December skete der ikke det store.

Jeg tror vist at vi fik hvilet på laurbærrene oven på et fantastisk fiskeår.

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/renelasson.dk/public_html/aarsarkiver/2004.php:134 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/renelasson.dk/public_html/aarsarkiver/2004.php on line 134