Årsarkiver

Galleri  •  Posted by Storfanger.dk  • 

<i></i>


Året 2005


Året 2005 skulle vise om vi kunne leve op til de højder vi nåede i 2004. Det blev ikke til danmarksrekorder, men det blev til kåring som månedens storfanger i fisk og fri for en sandart på 4,80 kg .
Vinteren blev lang og betød at der bla. ikke blev fisket i februar måned. Januar kastede nogle torsk og sild af sig , mens marts måned gav en havørred fra Nivåbugten.
I april blev de første aborrer hevet i land i Dammen, men de havde ikke den kaliber, som vi var vidne til sidste år. Dog var der enkelte nap som kunne tyde på at de stadig var til stede. Endvidere fik vi fanget rudskalle og skalle allerede i april.
Hornfisk, suder, brasen og geddepremiere i maj måned og masser af fisk 1 maj.
Juni måned med adskillige ture til Dammen og de sidste suderture anno 2005.
Juli måned fik jeg størrelse på mine aborrer 1,91 kg , 1,420 kg og 1,200 kg . Min første sandart og hvilken størrelse på dem. Jyllandsturen med adskillige arter specielt var der mange bækørreder og ikke at forglemme torskegilde i det jeg kalder højsæson for torsk.
August gjaldt fiskeriet på havet og igen Dammen for at fange storaborrer ligesom sidst, men der er sket noget med sæsonen for der var mange aborrer men desværre ingen store. September fiskeri i Kollemosen og Jægermosen. Kim havde nogle geddeture, hvor det gav nogle pæne gedder.
I oktober kronede Kim sin aborrefangst med nr 500. Der var en fin morgentur til Vaseland med flere gedder på land. Geddefiskeriet fortsatte i november i Lyngby og her forsøgte vi også species efter et lokalt praj. Årets eneste fladfisketur bortset fra min tur på Als gav Kim en lille genudsætter af en ising.
Sluttelig en P&T tur i december i Søllerød på 2 timerskort, men turen varede kun en time for da havde vi opfyldt kvoten.


 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/renelasson.dk/public_html/aarsarkiver/2005.php:133 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/renelasson.dk/public_html/aarsarkiver/2005.php on line 133